Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαθήματα μαγείας στο καινούργιο trailer του Two Point Campus

Το management simulator Two Point Campus θα περιέχει μαθήματα μαγείας και ξόρκια, κάτι που μας αποκάλυψε το νεότερο trailer του παιχνιδιού. Οι SEGA και Two Point Studios ανακοίνωσαν το Wizardry course, χάρη στο οποίο θα μπορέσουμε να γίνουμε μέλος μαγικών ομάδων που μάχονται μεταξύ τους σε φιλικούς αγώνες. Οι χαρακτήρες μας θα μάθουν να κατασκευάζουν μαγικά φίλτρα, να προβλέπουν το μέλλον τους “διαβάζοντας” μια κρυστάλλινη σφαίρα και να μεταμορφώνουν το κεφάλι τους σε διάφορα παράλογα αντικείμενα.

Το Two Point Campus είναι ένα university management simulator στο οποίο οι παίκτες διαχειρίζονται μια ολόκληρη πανεπιστημιούπολη. Θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Επιπλέον αναμένεται να είναι διαθέσιμο και μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass για κονσόλες και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*